Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi bahçesine "Okula Nefes, Geleceğe Hedef" parolasıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

        Etkinliğe İlçe Müftüsü Celal Büyük, Bilali Habeşi Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yürekli, Mehmet Akif İnan Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulsamet Akdağ, Figen Berkyez öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Fidan dikimi sonrası konuşma yapan İlçe Müftüsü Celal Büyük, “Ormanınız varsa temiz hava ve suyunuz vardır. Toplum olarak ormanı, ağacı severiz ve koruruz" diye konuştu.

        Daha sonra öğrenciler, rehber öğretmen eşliğinde Tdv Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Ziyareti organize eden Yürekli ve öğrenciler yurdun müdürü Emel Yuvalı'dan yurt hakkında bilgi aldılar.

        Yurtta kalan üniversite öğrencileri, lise öğrencilerine okulu nasıl kazandıklarını anlatıp, hedef belirleme ve tercih konusunda tavsiyelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa