Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, bir önceki dönemde bir meclis üyesinin 12 inşaatla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatarak, bu inşaatlardan iskan alanın olup olmadığını sordu.

        CHP Meclis Üyesi Tunç, 6 yıldır belediye meclis üyeliği görevinde bulunduğunu belirterek, bu altı yıl içerisinde ilk kez meclis kürsüsüne çıktığını söyledi. Tunç, “Bu suç duyurusunun akıbeti nedir? Bununla ilgili bilgi almak istiyorum. Bu suç duyurusunda bulunulan inşaatlardan iskan alan var mı? Yetkili arkadaş cevap verirse memnun olacağım” dedi.

        Başkan Akif Kemal Akay ise, "Ne olduğunu bilmiyorum, sonra cevap veririz size” dedi.

        Tunç söze devam ederek, “İskan alan varsa onun cevabını almak istiyorum. Ondan sonra konuşacağım. Hıdır Bey cevap verebilir, bir önceki dönemde başkan yardımcımızdı” dedi.

        Başkan Akay, “Sonraki toplantıda cevap verelim” ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa