Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurova Belediyesi’nin özel bir tıp merkezi ile imzaladığı protokol kapsamında gerçekleştirdiği Çukurova Sağlık Günleri, İller Bankası Emekli Dinlenme Evi’ndeki seminerle başladı.

        Seminerler dizisinin ilkine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her işin başı sağlık. Belediye olarak her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

        Başkan Çetin, daha önce de başta meme kanseri taraması gibi çeşitli alanlarda sağlık taramaları gerçekleştirdiklerini, seminerler düzenlenmesine öncülük ettiklerini hatırlattı.

        Seminerde Kardiyolog Uzman Dr. Hasan Boğa, Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Orhan Saim Demirtürk, Psikolog Polen Güneş Şanlı ve Diyetisyenler Gülşah Şentürk ile Sıla Artukal vatandaşlara konularıyla ilgili bilgi vererek onların sorunlarını cevapladılar.

        Çukurova Sağlık Günleri değişik tarihlerle diğer emekli dinlenme evlerinde ve kadın sohbet ve dayanışma evlerinde devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa