Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) klasik müzik dünyasının devleri olarak kabul edilen üç besteci, Mussorgsky, Mozart ve Çaykovsky’nin eserlerini seslendirecek.

        1966 doğumlu Rus orkestra şefi Igor Verbitsky’nin yöneteceği konser, yarın saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

        Programın ilk bölümünde, Polonya’nın en iyi kemancılarından biri olarak Kabul edilen ve dünya çapında birçok ödüle sahip olan Marta Magdelena Lelek solist olarak yer alacak ve sanatseverlere A.Mozart’ın “Keman Konçertosu No.3” eserini seslendirecek.

        Programın ikinci yarısında, Çaykovski’nin “Senfoni No.3” (Polonez) ile M.Mussorgsky’nin Türkiye’de ilk kez seslendirileceği “Khovanshchina” (Moskova Nehrin’den Aşağıya) uvertürünü Adanalı sanatseverlerle buluşturacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa