Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eğitim yuvalarının daha modern bir yapıya kavuşması, eğitimdeki başarı çıtasının yükseklere taşınması için azami gayreti gösterdiklerini söyledi.

        Vali Demirtaş, tarihi Adana Fen Lisesi bünyesinde yapım çalışmaları devam eden 24 derslikli ek okul binası ile 200 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdunda ve Yüreğir ilçesinde yapımına başlanan 28 derslikli ilkokulun inşaat alanında incelemelerde bulundu.

        İnşaat alanlarında yapılan çalışmalar ve gelinen aşamalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş, Adana’nın eğitimdeki kalitesini arttırmak, çocukların daha iyi ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi. Bu hususta herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Vali Demirtaş, "Eğitim yatırımları ülkelerin geleceğine yapılan yatırımlardır. Devletimiz bu gerçekten hareketle son yıllarda eğitime çok ciddi yatırımlar gerçekleştirmektedir. Bizler de Devletimizin destekleriyle ilimizdeki eğitim yuvalarının daha modern bir yapıya kavuşması, eğitimdeki başarı çıtasının yükseklere taşınması için azami gayreti gösteriyoruz" dedi.

        Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ve incelemelerin ardından Vali Demirtaş, inşaat alanlarından ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa