Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da aracını park ettikten sonra yolda yürürken kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle vurulan kamyon şoförü yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’nde meydana geldi. Erhan T., kamyonunu park ettikten sonra sokakta yürürken kimliği belirsiz kişilerin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Baş ve sırt kısmından saçmalarla yaralanan Erhan T., ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Erhan T.’nin vurulduğu sokakta inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri, 5 fişek buldu.

        Birkaç kez tüfek sesi duyduğunu belirten mahalle sakinleri, Erhan T.'yi yaralayan kişilerin bir otomobille hızla uzaklaştığını kaydetti. Polis, kamyon şoförünü vuran şahısları bulmak için harekete geçti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa