Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçedeki 19 tesiste açtığı yaz futbol okullarında 715 yaş arasındaki çocuklara temel futbol eğitimi verdi.

        Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın organizesinde Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık, Feke, Pozantı, Kozan ve Karaisalı ilçelerinde açılan kurslara dahil olan çocuklar, 3 aylık eğitimin ardından mezun oldu. Düzenlenen törende Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, ücretsiz futbol kursu gören çocukların heyecanını ve sevincini paylaştı.

        Forma, şart ve tozluk ihtiyaçlarının Adana Büyükşehir Belediyesi’nce ücretsiz dağıtıldığı futbol yaz okulunun kapanış töreninde velilere ve kursiyerlere hitap eden Başkan Vekili Ramazan Akyürek, geleceğin teminatı olan çocuklara sporu sevdirmek, yeni neslin yaşama sevincini arttırmak, özgüvenlerine katkıda bulunmak amacıyla hizmet verdiklerini belirtti.

        Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda yaz futbol okullarının yanı sıra yüzme, tiyatro, bağlama, klarnet, kemal, gitar, şan, ney, satranç, piyano, resim, diksiyon, İngilizce ve Türk halk oyunları kursları düzenlediklerini anımsatan Akyürek, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa