Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası’nda dereceye giren sporculara madalya ve sertifikaları, düzenlenen ödül töreninde takdim edildi.

        Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Tenis Temsilciliği ve Çukurova Belediyesi’nin, Çukurova Belediyesi Çağla Büyükakçay Tenis Kortları’nda düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna düzenlenen tenis turnuvasının ödül töreninde, dereceye giren sporculara madalya ve sertifikaları verildi.

        Ödül töreninde konuşan Adana İl Tenis Temsilcisi Ferudun Açan, 4 gün süren tenis turnuvasının, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın adına yakışır şekilde yapıldığını belirterek, turnuvaya katılan sporculara ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

        Ödül törenine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 30 Ağustos 1922'de, Türk milletinin bir destan yazdığını belirterek, “Sporun her branşı çok önemli ama biz Çukurova Belediyesi olarak, tenis sporunu sevdirmek için daha bir özen gösterdik. Hocalarımız da sizin gibi birbirinden değerli tenisçiler yetiştirmiş. Turnuvaya gösterdiğiniz katılım ve başarıdan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından, 70 sporcuya katılım belgeleri verilirken, genç yıldızlar ve küçükler kategorisinde dereceye giren sporculara da madalyaları takıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa