Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da çay bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.

        Olay, saat 23.30 sıralarında Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi içerisinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel K. bir arkadaşıyla çay bahçesinde oturduğu sırada, tanımadığı kişi yanlarına yaklaştı. Sonra bu kişi belinden tabancayı çıkararak iki el ateş etti. Durumu gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

        Ayağından yaralanan Veysel K. Adana Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren kişi ise mahalle bekçileri tarafından kısa bir kovalamanın ardından yakalandı. Saldırı gerçekleştiren şahsın isminin ise M.A. (39) olduğunu öğrenildi. Zanlı polis ekiplerince sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        Yaralı Veysel K. ise verdiği ilk ifadesinde, “ Beni vuran kişiyi tanımıyorum, oturduğum sırada bir anda gelip tabanca ile ateş açıp yaraladı” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa