Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ADANA'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı, vatandaşların ve kent protokolünün katılımıyla Uğur Mumcu Meydanı'nda kutlandı.

        Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 96'ncı yıl dönümünde, resmi kurumlar tarafından Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, protokol üyeleriyle makamında bayramlaştı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Uğur Mumcu Meydanı'nda yapıldı. Kutlamaya, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ak Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, İYİ Parti Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ve vatandaşlar katıldı.

        Vali Demirtaş, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri cipe binerek vatandaşları selamladı. Kutlamalarda konuşan Hava Savunma Yüzbaşı Çağlar Arıkan Özkök, zaferin ruhuna vurgu yaptı. Daha sonra öğrencilerden Göktuğ Gök, 'Mustafa Kemal'in mangası', Emine Gökçen Öksüz de 'Akdeniz' isimli şiiri okudu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin halk oyunları ekibi de protokole ve vatandaşlara halk oyunu gösterisi sundu. Kutlamalar, askerlerin ve askeri araçların geçit töreniyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa