Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbanlıklarını keserken kendilerini yaralayan vatandaşlar, hastanelere akın etti. 11 yaşındaki Mehmet Olgun da babasına yardım ederken, elindeki satırı ayağına düşürmesi sonucu yaralandı.

        Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazının ardından vatandaşlar kurbanlarını kesmeye başladı. Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi acemi kasaplar yine kendilerini yaraladı. Kurbanlarını kasap yerine kendileri kesmeye çalışırken yaralanan vatandaşlar, hastanelere akın etti. Bazı vatandaşların ellerindeki yaraları gizlemeye çalıştığı görüldü.

        Kurban kesen babasına yardım etmek isteyen Mehmet Olgun'un ise elindeki satır ayağına düştü. Yakınları tarafından hastaneye getirilen Olgun, ayağına dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. İl merkezinde kendini yaralayan 120'ye yakın kişinin hastanelere başvurduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa