Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kurban Bayramıyla gönüllerdeki katılıkların yumuşayacağını, vicdanlardaki engellerin kalkacağını, kardeşliğin üzerindeki kara bulutların dağılacağını ifade etti.

        Başkan Sözlü, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında bayramların birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en özel şekilde hissedildiği zamanlar olduğunu ifade ederken kurban ibadetiyle birlikte, gönüllerdeki katılıkların yumuşayacağını, vicdanlardaki engellerin kalkacağını, kardeşliğin üzerindeki kara bulutların biraz daha dağılacağını belirtti.

        Güney sınırlarımızda yaşanan kargaşa, kaos ve dökülen Müslüman kanına dikkat çeken Başkan Sözlü, “Ortadoğu’da akan gözyaşının bir an evvel dinmesi gerekmektedir. Türk İslam coğrafyasında yaşanan zulüm son bulmalıdır” dedi. Sözlü, yanıbaşımızdaki topraklarda yaşanan olumsuzluklara rağmen Türk milletinin kendi vatanında kendi bayrağı altında huzur ikliminde bayram kutluyor olmasının büyük bir nimet olduğunu ifade etti.

        Başkan Sözlü mesajını şu cümlelerle noktalandırdı:

        “Gönüllerin hürmet ve hatırlatmayla coştuğu, küslük ve dargınlıkların kavuşma ve kucaklaşmayla onarıldığı barış, kardeşlik, vuslat iklimi, Türkİslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahası olan mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde vatan toprağında huzur ikliminde nice bayramlar diliyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa