Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Adnan Menderes Sahil Yolu’nu peyzaj sanatlarıyla bütünleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerine şelale serinliği ve görsel şölen yaşatmak için de harekete geçti. Bin metrekarelik alanda doğal taşlar kullanılarak oluşturulan, dekoratif ışıklandırma ve fıskiyelerle suyun hareketlendirileceği yapay şelalenin çevresinin kent mobilyaları, kameriyeler, piknik masaları ve çocuk oyun gruplarıyla donatılmasına başlandı.

        Gündüzü başka, gecesi bir başka güzel

        Gündüzü başka, gecesi bir başka güzel hale gelen Adnan Menderes Sahil Yolu’nda kent estetiğine uygun düzenlemelerini sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, faytonlu kavşak civarında yapay şelale çalışmasıyla dikkat çekti. Başkan Hüseyin Sözlü’nün vizyon projeleri arasında ilk sıralarda yer alan Adnan Menderes Sahil Yolu’nun prestijini yükseltmek için kolları sıvayan Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Karaisalı ve Kozan ilçelerinde şelale yapımı için uygun taşları seçip, nakliyesini gerçekleştirdi. Bin metrekarelik alanın altyapısını kısa sürede tamamlayan Büyükşehir ekipleri, projeye uygun şekilde doğal taşları yerleştirip, şelaleyi oluşturdu.

        Göle nazır şelalede piknik keyfi

        Adana halkının ortak kullanım alanı Adnan Menderes Sahil Yolu’nda serinlik ve görsel şölen durağı olacak yapay şelalenin çevresinin kent mobilyaları, kameriyeler, piknik masaları ve çocuk oyun gruplarıyla donatılarak cazibesinin arttırılacağı, hem gündüz hem de akşam saatlerinde mesire alanı olarak hizmet vereceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa