Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da sokaktan otomobiliyle hızlı gittiğini iddia ettiği komşusu Mehmet Emin Karaca'yı (29) çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldüren Gürkan Demirtaş (20) ile olaya karıştığı öne sürülen babası İsmet (48) ve kardeşi Umut Demirtaş (18) tutukladı.

        Olay, 31 Temmuz günü Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Gürkan Demirtaş, otomobilini hızlı kullandığını iddia ettiği komşusu fırın çalışanı 1 çocuk babası Mehmet Emin Karaca'yı iddiaya göre, "Çok hızlı araç kullanıyorsun, sokakta çocuklar oynuyor, bir çocuğa çarpabilirsin" diyerek uyardı. Tartışmaya aileler de katılınca kavga çıktı. Gürkan Demirtaş, evde bulunan av tüfeğini alarak Mehmet Emin Karaca'ya ateş etti. Yaralanan Karaca, çağırılan ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Polis, olayın ardından Gürkan Demirtaş ile babası İsmet ve kardeşi Umut Demirtaş'ı gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa