Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya 4.Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

        Kütahya'da düzenlenen "4. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali" kapsamında düzenlenen okçuluk yarışmalarında dereceye giren Adana Çocuk Evleri Sitesi sakini kız öğrenciler, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

        Vali Mahmut Demirtaş, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ile Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Fatih Ataşlı ile birlikte kendisini ziyaret eden başarılı sporcular; Günay Üveyioğlu, Şilan Gültekin ve Zehra İlter ile antrenörleri Emel Özdeş ve Fatma Ünür'ü, elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

        Adanalı sporcuların ülke genelinde düzenlenen yarışmalardaki başarılarından büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, bu tür organizasyonlarda başarılı sonuçlar alınması için gerekli desteği sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

        Ziyaret, sporcuların ve beraberlerindeki heyet üyelerinin Vali Demirtaş ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa