Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadına işkence yapıp altın ve paralarını gasp eden iki zanlı ve onlara yardım eden şahsın, Gürcistan'da inşat işinde tanıştıkları ortaya çıktı.

        2 Ağustos sabah saatlerinde Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde tuvalete gitmek üzere uyanan Türkan Tuncer'e, 2 saat boyunca işkence yaptıktan sonra 4 altın bilezik, 1 Cumhuriyet altını ve 300 lira para gasp eden Gürcistan uyruklu Genad Surmanıdze (40), Davıt Gabaıdze (46) ve bu şahıslara yardım eden Murat Ç. (39) Adana'da kaldıkları otel odasında yakalandı. Üzerlerinden tornavida, eldiven ve 7 bin 200 lira çıkan Surmanıdze ve Gabaıdze'nin 10 yıldır ülkeye girişçıkış yaptığı saptandı. İddiaya göre, Gürcistan'da inşaatlarda çalışan Murat Ç. ile tanışan Surmanıdze ve Gabaıdze belli aralıklarla ülkeye geldiği, takip ettikleri kişileri soydukları ortaya çıktı.

        Yaşlı kadını da iki Gürcü zanlının takip edip sabaha karşı da evine girdikleri öğrenildi. Manavgat ilçesine gönderilen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Gürcistan uyruklu şahıslar tutuklanırken, Murat C. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa