Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şubesi’nin öğrencilerini ziyaret etti.

        Çalışkan’ı AGD Başkanı Abdüzaziz Kıranşal karşıladı. Anadolu Gençlik Derneği Adana Danışma Kurulu Başkanı da olan Recep Çalışkan, Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi’nin düzenlemiş olduğu yaz kursu ziyaretinde sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.

        Çalışkan, yaz kursunda eğitim gören AGD’li öğrencilere, "Milli ve manevi değerlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Sizler, ülkemizin aydınlık geleceği için çok önemlisiniz. Bunun bilincinde hareket edeceğinizden ve ülkemizin kıymetli bireyleri olarak üstünüze düşen görevi her zaman en iyi şekilde yapacağınızdan hiç şüphem yok" dedi.

        Çalışkan, kurs idarecileriyle de görüş alışverişinde bulunarak, AGD’nin hedeflediği gençlik modelini iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması mücadelesinde aynı inancı paylaşan her renkten ve ırktan herkesi kardeş bilirken, hangi renkten ve ırktan olursa olsun tüm mazlumların yanında olmayı da kendine görev addeden bir gençlik olarak ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa