Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da çocuklar, tarih öncesinin efsane canlıları olan ve günümüzden 65 milyon yıl önce yok oldukları belirtilen dinozorların gizemli dünyasını keşfetti.

        Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, minik ziyaretçilerini bir hafta boyunca “Dino Mania” etkinliğinde buluşturdu.

        1622 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen “Dino Mania” etkinliği, yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Adanalı çocuklar, bir hafta süren etkinlikte, milyonlarca yıl önce yaşamış ve nesilleri tükenmiş dinozorlarla heyecanlı ve macera dolu yolculuğa çıktılar.

        Hafta süresince her gün 14.00 ile 19.00 saatleri arasında seanslar halinde gerçekleşen etkinliklerde, çocuklar, hem eğlendiler, hem de sadece filmlerde görülebilen dinozorların merak uyandıran dünyasını keşfettiler.

        AVM’nin minik ziyaretçileri, maket dinozorlarla süslenmiş dekorlar içerisindeki atölyede, keyifli dakikalar yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa