Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı oldu.

        Sarıeroğlu, yeni göreviyle ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımda, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu olarak 27. Dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yeni dönemin komisyonumuza ve kıymetli üyelerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Bu arada, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyeliğine, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu üyeliğine, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru'da TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu üyeliğine seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa