Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da, eski nişanlı çiftin sosyal medyada mesajlaşması nedeniyle çıkan kavgada 1 kişinin öldürülmesi 2 kişinin de yaralanmasıyla ilgili 3 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması görüldü.

        Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık S.K. ve ağabeyi M.K. ve tutuksuz M.G. ile müştekiler ve tarafların avukatları katıldı.

        "Kasten öldürme", "kasten öldürmeye teşebbüs", "ruhsatsız silah bulundurma" ve "basit yaralama ve tehdit" suçlarından hakkında müebbet ve ayrıca 21 yıl hapis istenen S.K, savunmasında, ağabeyi M.K'nin, eski nişanlısının ağabeyi olan M.G. ile sosyal medya yazışmalarıyla ilgili telefonda tartıştığını anlattı.

        Yaşanan tartışmaya kendisinin de dahil olduğunu aktaran S.K, olay günü çıkan kavgada rastgele ateş açması sonucu vurulan Rafet Ünaldı'yı tanımadığını, ardından da polise teslim olduğunu dile getirdi.

        Hakkında 16 yıl hapis cezası istenen M.K. ise eski nişanlısının kendisini sosyal medyadan mesaj atarak rahatsız ettiğini ileri sürerek, "Bu mesajlar yüzünden eşimle tartıştım. Eski nişanlımın ağabeyi M.G'ye durumu söyleyip, rahatsız etmemesini istedim. Sonra ağabeyleri bana telefon açıp küfürler etti. Kardeşim de telefonumu alıp onlarla görüştü. Olay günü evdeydim." ifadesini kullandı.

        Mahkeme heyeti, sanıklardan S.K'nin tutukluluk halinin devamına, ağabeyi M.K'nin ise adli kontrol şartıyla tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

        Tellidere Mahallesi'nde 16 Şubat'ta M.K. ile eski nişanlısının ağabeyi M.G. (38) telefonla tartışmıştı. M.K'nin kardeşi S.K'nin de olaya dahil olması üzerine taraflar arasında çıkan kavgada, M.G. ile arkadaşları Rafet Ünaldı (20) ve İsmail Kul (24) tabancayla yaralanmış, Ünaldı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa