Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da CHP Kurultay delegeleri Murat Öztanrıöver, Adana'da CHP'de olağanüstü kurultay isteyen 4 delegenin imza verdiğini, bu sayının 10'a ulaşmasını beklediklerini belirtti.

        Öztanrıöver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün imzalarla ilgili dün açıklama yaptığını ilk günde 350 imzaya ulaşıldığını, şu anda da net olmamakla birlikte bugün itibariyle 400 imzanın geçildiği ile ilgili bilgi alışverişlerinin bulunduğunu ifade etti.

        Bu hafta içerisinde sürecin sonuçlanacağını tahmin ettiğini dile getiren Öztanrıöver, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar kayıp yaşanmaması adına ve 24 Haziran seçimlerinin analizinin yapılabilmesi için bir değişimin olması gerektiğini bildirdi.

        'Değişimden' kasıtlarının illaki birisi gitsin, birisi gelsin şeklinde olmadığını, insanların görev aldığı yerlerdeki değişikliklerin bile başarıyı getirebileceğini vurgulayan Öztanrıöver, bunun tartışılmasını, masaya yatırılmasını, hedefe ulaşamamanın sebeplerinin analiz edilip, buna ulaşmak için gerekli kadroyu kurmak gerektiğini belirtti.

        Genel başkan, genel başkan yardımcısı veya milletvekillerine ayrı ayrı çağrıda bulunmadıklarını aktaran Öztanrıöver, "Tüm partililere, parti neferine de aynı şeyi söylüyoruz. Biz önümüzdeki yerel seçimlere daha dinamik, mücadeleci, hırslı, güven veren daha farklı desenlerden de Türkiye'de yaşayan insanların tamamından oy alan bir parti haline gelmemizi sağlayacak bir değişim gerçekleşmesini istiyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa