Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da imam nikahıyla yaşadığı kadını bıçaklayarak öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın müebbet ve 1 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılandığı davanın duruşması görüldü.

        Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık S.U, tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Müştekiler ve tarafların avukatları, duruşmada hazır bulundu.

        Sanık S.U'nun yaraladığı yeğeni E.U, amcasından şikayetçi olmadığını belirtti.

        Olay günü amcasının evine gittiğini ve içki içtiklerini iddia eden E.U, şöyle devam etti:

        "Çığlık ve bağırma sesleri gelince mutfağa gittim. Amcamın elinde bıçak vardı. Engelleyip elinden bıçağı almak için üzerine atladım. O sırada amcam kolunu geri çekince bıçakla yüzümden hafif yaralandım. Yengem bu sırada yatak odasına geçti. Amcam da peşinden gitti. Kapı kilitli olduğu için amcam kırıp girdi. 45 saniye sonra dışarı çıkıp gitti. İçeri girdiğimde yengem kanlar içindeydi.”

        Savcı ise mütalaasında sanığın birlikte yaşadığı Gamze İlhan’ı öldürmekten müebbet, yeğenini de yaralamak suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasını isteyerek verilecek cezalarda indirim yapılmamasını da talep etti.

        Sanık S.U. ve avukatı, esas hakkındaki savunmalarını hazırlamak için süre istedi.

        Mahkeme heyeti, sanığın mevcut durumunun devamına karar verip duruşmayı karar için erteledi.

        Adana'nın Çukurova ilçesinde 23 Aralık 2017'de bir çocuğunun annesi birlikte yaşadığı Gamze İlhan'ı (28) bıçaklayarak öldürdüğü, kendisine engel olmaya çalışan yeğenini de yaraladığı iddia edilen S.U. (49), Antalya'nın Manavgat ilçesinde yakalanıp tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa