Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Adana Demirspor: 1 - İstanbul Başakşehir: 1 - Futbol Haberleri

        Adana Demirspor takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Ahmet Sabri Fener, Tayyib Talha Sanuç, Orhan Taşdelen, Batuhan İşçiler, Hamidou Traore, Berk Yıldız, Emre Nefiz, Anderson, Hakan Bilgiç, Jakub Kosecki, Boubacar Traore

        İstanbul Başakşehir mücadeleye şu 11'le başladı: Volkan Babacan, Karim Hafez, Manuel da Costa, Uğur Uçar, Joseph Attamah, Edin Visca, Soner Aydoğdu, Milos Jojic, Kerim Frei, Gökhan İnler, Emmanuel Adebayor

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz bitti. İlk 45 dakikada İstanbul Başakşehir futbolcusu Uğur Uçar sarı kart gördü. 54. dakikada Adana Demirspor, Orhan Taşdelen ile gol buldu ve skoru 1-0 olarak değiştirdi.

        85. dakikada Edin Visca skoru 1-1 olarak değiştirdi.

        Adana Demirspor oyuncuları Jakub Kosecki, Galip Güzel sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Maçın 2. yarısında Adana Demirspor takımında Anderson ve Emre Nefiz oyundan çıkarken Galip Güzel ve Orkan Çınar mücadeleye dahil oldu, İstanbul Başakşehir takımında ise İrfan Can Kahveci ve Junior Caiçara girerken Soner Aydoğdu ve Uğur Uçar çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi, iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı.

        81. dakikada Adana Demirspor oyuncusu Hamidou Traore hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 81. dakikada İstanbul Başakşehir oyuncusu Manuel Da Costa hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

        İddaa'da 471 koduyla açılan bu maçta beraberliğe oynayanlar 3.20 oran kazanmış oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa