Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da bir eve giren hırsızlar evde uyuyan kadının ağzını kapatarak soygun yaptılar

        Adana'da arkadaşıyla birlikte girdiği evde yatak odasındaki kadının ağzını kapatarak hırsızlık yapan 2 şüpheliden biri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.

        DHA'nın haberine göre olay, Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. Bayram S. (24), arkadaşıyla birlikte, gece Leyle Üzer'in evine girerek 20 lira para ve cep telefonu aldı. Hırsızlar daha sonra yatak odasında uyuyan kadının ağızını bez ile kapatmak istedi. Durumu fark eden Üzer, karşısındaki hırsızları fark edince bağırmaya başladı. Bunun üzerine 2 şüpheli apartmandan koşarak uzaklaştı. Hırsızların kaçması ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İhbar üzerine güvenlik kamerasını incelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Bayram S.'nin daha önce de asma ağacından tırmanarak eve girip hırsızlık yaptığını saptadı.

        REKLAM

        Bunun üzerine harekete geçen polis, Bayram S.'yi, Döşeme Mahallesi'nde taksiye binerken yakaladı. Kaçmak isterken yakalanan Bayram S. "Ben bir şey yapmadım, nişanlımla buluşmaya gidiyorum" dedi. Polis diğer hırsızı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa