Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Acer Predator X27 Türkiye'de satışa çıktı - Teknoloji Haberleri

        Teknoloji şirketi Acer’ın, oyun tutkunları için geliştirilen monitörü Predator X27 Türkiye pazarındaki tüketicilere sunuldu. 27 inç ekran boyutu, 144 Hz yenileme hızı ve göz takip teknolojisinin yanı sıra 4K çözünürlükte NVIDIA G-SYNC HDR ile oyun deneyimini sunan Acer’ın monitörü, 14 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa çıktı.

        Quantum Dot teknolojisinden yararlanan ve Adobe RGB renk alanının yüzde 99’unu desteklen Acer Predator X27, 4K (3840 x 2160) çözünürlük, 4 ms tepki süresi, 1000 nit parlaklık seviyesi, yatay ve dikey olarak 178 derecelik izleme açılarına sahip.

        REKLAM

        Acer HDR Ultra teknolojisinden yararlanan monitör, yalnızca gerektiğinde yanacak şekilde her biri ayrı ayrı kontrol edilen 384 adet alandaki yerel LED aydınlatma özelliğini de barındırıyor.

        Monitörün metalden oluşan elmas kesim ayağının, öne arkaya eğme, kendi ekseni etrafında dönme ve yükseklik ayarı özellikleri bulunuyor.

        FARE VE KLAVYE YERİNE GÖZ TAKİBİ

        Monitörde fare ve klavyenin yerini almak için dahili olarak bulunan Tobii göz takip teknolojisi sayesinde, oyuncular ekranın kenarlarına odaklandığında kamera da otomatik olarak dönüyor.

        Göz takibini fare ve klavye veya gamepad kontrolüyle birlikte kullanmak, oyunculara siper için eğilme veya hedefe nişan alma gibi hareketleri de gerçeğe benzer bir şekilde yapma imkanı sunuyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa