Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Accrington Stanley: 2 - Lincoln City: 2 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Accrington Stanley takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Jonathan Maxted, Ben Richards-Everton, Ross Sykes, Matthew Platt, Scott Brown, Piero Mingoia, Nick Anderton, Seamus Conneely, Offrande Zanzala, Connor Hall, Luke Charman

        Lincoln City maça şu 11'le başladı: Sam Slocombe, Scott Wharton, Adam Crookes, Neal Eardley, Ellis Chapman, Kellan Gordon, Matthew Rhead, Matt Green, Bernard Mensah, Joan Luque, J. Adebayo-Smith

        Dakikalar 6 olduğunda Matt Green konuk takımı 0-1 öne geçirdi. 7. dakikada Scott Brown ev sahibi takımın 1-1 beraberliği yakalamasını sağladı. İlk yarı 1-1 sona erdi. Lincoln City oyuncusu Neal Eardley ile Accrington Stanley oyuncuları Ross Sykes, Ben Richards-Everton sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. Mücadelenin 60. dakikasında Lincoln City, Jamie Mccombe ile 1-2 öne geçti.

        70. dakikada Accrington Stanley futbolcusu Jordan Clark skoru 2-2 yaptı.

        İkinci yarıda Lincoln City oyuncuları Ellis Chapman, Matthew Rhead ile Accrington Stanley oyuncuları Scott Brown, Daniel Barlaser sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Accrington Stanley takımında Luke Charman, Piero Mingoia, Seamus Conneely oyundan çıkarken Jordan Clark, Sean McConville, Daniel Barlaser mücadeleye dahil oldu, Lincoln City takımında ise Jamie McCombe ve Tom William Shaw girdi, Neal Eardley ve J. Adebayo-Smith çıktı. Maçta başka gol olmadı ve mücadele 2-2 tamamlandı.

        431 kodlu bu mücadelede beraberlik çıkmasının ardından İddaa oynayanlar 3.10 oran kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa