Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Acarkent'ten kovulan Kerimcan Durmaz soluğu Trump'ta aldı - Magazin haberleri
        • 1

          AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

          Geçtiğimiz yıl uçaktaki skandal paylaşımından sonra tepki toplayan ve hakkında dava açılarak 10 ay hapis ve 5 bin lira para cezasına çarptırılan Kerimcan Durmaz, Beykoz Acarkent'ten taşındı.

        • 2

          Site sakinleri tarafından istenmeyen sonrasında da bir süre New York'ta kalan Durmaz, 25 bin TL kira ödediği villasından ayrıldı.

        • 3

          Demet Akalın ile komşu olan ve müstehcen paylaşımından sonra ünlü şarkıcıyla arası bozulan Durmaz'ın yeni adresi Trump Towers oldu.

        • 4

          Durmaz, rezidansın 26. katta bulunan 2+1 evi için aylık 18 bin TL kira ödeyecek.

        • 5

          AHLAKSIZ PAYLAŞIMINA CEZA GELMİŞTİ

          Dava dosyasındaki görüntülerin kendine ait olduğunu belirten sanık Kerimcan Durmaz, "Hamburg'tan dönerken sadece iki yakın arkadaşımın olduğu gruba uçakta çekmiş olduğum paylaşımı gönderdiğimi sanıyordum. Fakat havaalanına iniş sırasında telefonun sinyal alması neticesinde bu paylaşımımı yakın arkadaş grubuma değil, instagram hikaye bölümünde paylaşılmış olduğunu yine arkadaşlarımın beni araması neticesinde öğrendim" dedimişti.

        • 6

          Mahkeme, sanık Kerimcan Durmaz'ın 'Müstehcenlik' suçunu işlediğinin sabit olduğu gerekçesiyle 10 ay hapse 5 bin TL para cezasına çarptırılmasına hükmetti. Sanığın yargılama sürecindeki tutum ve davranışlarını leyhte kabul eden mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa