Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 98 yaşındaki anne 80 yaşındaki oğluna bakabilmek için huzurevine taşındı

        İngiltere'nin Liverpool kentinde yaşayan Ada Keating, annelik borcunun asla ödenemeyeceğini kanıtlayan bir fedakarlıkta bulundu.

        Ömrü boyunca hiç evlenmeyen ve annesiyle birlikte yaşayan 80 yaşındaki Tom Keating, 2016yılında bir bakımevine yerleşmişti.En büyük oğlundan ayrı kalmaya 1 sene dayanabilen 98 yaşındaki anne, oğlu Tom'un bakımıyla ilgilenmek için aynı huzurevine taşındı.

        Aldığı karardan pişmanlık duymayan ve oldukça mutlu olduğu gözlenen anne "Her gece odasına giderek ona iyi geceler diyorum. Sabahları da 'günaydın' demek için odasına uğruyorum. Kuaför için dışarı çıktığımda dört gözle geri gelmemi bekliyor. Döndüğümde kollarını açıyor ve bana sarılıyor. Annelik hiç bitmez" şeklinde konuştu.

        REKLAM

        Annesinin huzurevinde yerleşmesinden oldukça memnun olan 80 yaşındaki Tom ise "Annemin burada benimle beraber yaşadığını görmek beni mutlu ediyor. Benimle ilgilenmek konusunda çok iyi" dedi.

        Huzurevindeki zamanlarını birlikte oyun oynayarak ve televizyon izleyerek geçiren anne-oğul, sadece birbirleriyle vakit geçirmiyor. Ada ve Tom Keating, yakın akrabaları tarafından da sıklıkla ziyaret ediliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa