Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa 7 yaşındaki çocuk: Mektubumu cennete gönderir misiniz?

        İngiltere'de babasının doğum gününü kutlamak için cennete mektup göndermek isteyen 7 yaşındaki çocuk sosyal medyada gündem oldu.

        7 yaşındaki Jase'in annesi Teri Copland posta ofisi tarafından gelen sevgi dolu cevabı sosyal medyada paylaştı ve binlerce beğeni aldı.

        Jase babasına mail atmak yerine mektup yazarak zarfın üstüne "Sayın postacı, bu mektubu babamın doğum günü için cennete gönderir misiniz?" yazdı.

        Jase'in annesi Copland mektubunu fotoğrafını paylaştıktan sonra ikinci bir fotoğraf paylaştı. Bu görselde postanenin Teslimat Ofisi Müdürü Sean Milligan'ın cevabı yer alıyordu.

        "Sevgili Jase, mektubun tarafımızdan okundu. Mektubunu ulaştırırken bazı endişelerimiz vardı." diyen Milligan sözlerine"Sana ulaşmak istedik çünkü mektubunun başarıyla cennetteki babana ulaştığını bilmelisin. Yıldızlar ve gök cisimleri işimizi zorlaştırsa da mektubu ulaştırdık. Postacılar olarak görevimiz sizin gibi çocukların mektuplarını ulaştırmak. Elimizden geldiğince bunu yapacağız. Saygılarla." şeklinde son verdi.

        Bu mektubunun üzerine "Duygularımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum. 7 yaşındaki oğlum doğum günü için babasına mektup göndermek istedi ve şuan mektubun cennette ulaştığını düşünüyor. Yaptığınız bu sevgi dolu şey için çok teşekkür ederim." yorumunda bulunan Copland'ın gönderisi 220 binden fazla kez paylaşıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa