Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 4N1K Bade kimdir? Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında?

        4N1K İlk Aşk dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Konusu ile merak edilen dizinin oyuncuları da merak edilmeye başlandı. Peki 4N1K İlk Aşk dizisinden Bade karakterini canlandıracak olan Gizem Güneş kimdir?

        GİZEM GÜNEŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

        1195 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Gizem Güneş, oyunculuk eğitiminin yanı sıra ayrıca Fransızca öğretmenliği okumaya devam etmektedir. Bir oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışan Gizem Güneş küçük yaşlardan beri ekran karşısında yer almaktadır.

        GİZEM GÜNEŞ OYNADIĞI DİZİLER

        Gizem Güneş, ilk olarak Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in başrolünde olduğu Binbir Gece dizisinde rol almıştır. Küçük yaşlarda rol aldığı Binbir Gece'den sonra da ekranlarda olmaya devam eden Gizem Güneş, tiyatro müzikallerinde de oynamıştır. Bunlar arasında Shrek müzikali ve Aslan Kral müzikali vardır.

        Fox TV'de yayınlanmış olan Her Şey Yolunda Merkez projesi ve Star TV'de yayınlanmış olan İçimdeki Fırtına dizisinde rol alanGizem Güneş'in bu iki çalışması da ekranlarda kısa süre yer almıştır. Güneş ayrıca Kanatsız Kuşlar dizisinde de Cemre karakterini canlandırmıştır.

        BADE KARAKTERİ KİMDİR?

        Okulun en popüler kızlarından. Son derece güzel, son derece iddialı. Ali’ye aşık. Yaprak, Ali’nin söylemediklerini henüz anlamamış olsa da; Bade, Ali’nin diyemediklerini çoktan duymuş ve Yaprak’a kurulmuş durumda. Yaprak’la her alanda, gizliden gizliye rekabet halinde… Ali’den vazgeçmeye de şimdilik pek niyeti yok.

        Haberi Hazırlayan: Gözde Ayvaz

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa