Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç 2015 yılı Ramazan'ın gelmesine çok kısa bir süre kaldı. Peki ilk oruç hangi gün tutulacak? İlk Sahura ne zaman kalkılacak

        Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2015 yılı Ramazan'ın gelmesine çok az bir zaman kaldı. Peki ilk oruç hangi gün tutulacak? İşte 11 ayın sultanı Ramazan ile ilgili tüm ayrıntılar...

        2015 İLK İFTAR

        İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Ramazan ayının ilk günü, miladi takvime göre 18 Haziran’a denk geliyor. İlk iftarın yapılacağı 18 Haziran’da oruç tutmak isteyenler 17 Haziran’ı 18 Haziran’a bağlayan gecede sahur yapacak.

        2015 İLK SAHUR

        Bu yıl 18 Haziran’da başlayacak olan Ramazan ayında ilk sahur 17 Haziran’ı 18 Haziran’a bağlayan gecede yapılacak. Müslümanlar, 18 Haziran Perşembe günü gün boyu oruçlu olacak.

        2015 RAMAZAN (ŞEKER) BAYRAMI

        İslam alemi için en önemli bayramlardan biri olan Ramazan Bayramı’nın ilk günü bu yıl 17 Temmuz Cuma gününe denk geliyor. 3 gün süresince resmi tatil yapılacak.Ramazan Bayramı’nın ilk günü 17 Temmuz Cuma günü, ikinci günü 18 Temmuz Cumartesi, üçüncü ve son günü ise 19 Temmuz Pazar günü kutlanacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Habertürk Anasayfa