Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 24. Dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı! POMEM Lisans ve Önlisans sınav sonuçları sorgulama

        Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 24. dönem POMEM polis alımına ilişkin beklenen lisans ve önlisans sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. İşte 24. Dönem POMEM sınav sonuçları sorgulamaekranı...

        24. DÖNEM POMEM SINAV SONUÇLARI

        24. Dönem POMEM polis alımı sınav sonuçları açıklandı. Polis Akademisi'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada; "24.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. " denildi.

        REKLAM
        POMEM LİSANS SINAV SONUÇLARI POMEM ÖNLİSANS SINAV SONUÇLARI

        POMEM YEDEK PLANLAMA SONUÇLARI NE ZAMAN?

        Polis Akademisi'nden yapılan açıklamada; " Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir."

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa