Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 23 Nisan'a özel Kral Şakir ve Varol Yaşaroğlu sürprizi

        İsfanbul Tema Park, pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evde geçirdiğimiz bu günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, çok sevdikleri Kral Şakir şarkılarıyla kutlamaya başlıyor. Üstelik çocuklar sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalıyor.

        İsfanbul, Youtube sayfasında yayınlanan “23 Nisan”, “Kepçe Adam”, “Dostum Bu Çok Havalı” şarkılarından bir tanesini söylerken çektikleri videolarını İsfanbul Tema Park, @isfanbul etiketiyle, Instagram ve Facebook kişisel hesaplarından, 24 Nisan’a kadar paylaşıyor. En çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğa, İsfanbul Tema Park’tan günlük bilet, ikinci 100 kişiye ise İsfanbul Şampuan ve Köpük Seti hediye ediliyor.

        VAROL YAŞAROĞLU İLE CANLI YAYINDA KARİKATÜR ÇİZİM ATÖLYESİ

        Park, çocukların çok sevdiği çizgi dizi ve kitap serisi Kral Şakir ile yaratıcısı usta karikatürist Varol Yaşaroğlu’nu çocuklarla buluşturacak bir projeye de imza atıyor. 25 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de İsfanbul Tema Park Instagram hesabında canlı yayında Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir’in nasıl çizildiğini anlatırken, çocuklara kendi başlarına da yapabilecekleri karikatür çizimi hakkında önemli ipuçlarını paylaşacak. Evde kalmak zorunda oldukları bu günlerde çocukları eğlenceli dakikalar bekliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa