Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, yarın deplasmanda Finlandiya ile hazırlık maçı yapacak - Futbol Haberleri

        Finlandiya'da 16-29 Temmuz'da düzenlenecek finallerin hazırlıklarına bu ülkede devam eden ay-yıldızlılar, Seinajoki kentinde ev sahibi ekip ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, saat 17.00'de başlayacak.

        B Grubu'nda yer alan milliler, Avrupa Şampiyonası'nda 17 Temmuz'da İngiltere, 20 Temmuz'da Fransa, 23 Temmuz'da ise Ukrayna ile mücadele edecek. Organizasyonda A Grubu'nda ise ev sahibi Finlandiya'nın yanı sıra Norveç, Portekiz ve İtalya bulunuyor.

        19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı oyuncularından Doğukan Sinik ve Muhayer Oktay Avrupa Şampiyonası ve Milli Takım hakkında açıklamalrda bulundu.

        REKLAM

        ANTALYASPORLU FUTBOLCU DOĞUKAN SİNİK:

        "Kamp dönemi biraz yorucu geçiyor ama iyi bir derece istiyorsak diğer takımlardan daha çok çalışmamız lazım"

        - "Son 8 takım içindeyiz. Avrupa Şampiyonası'nda kötü takım yok. İngiltere ve Fransa iyi takımlar. Biz de iyi bir takımız"

        - Fortuna Düsseldorf'tan Muhayer Oktay:

        "Rakiplerimizin iyi oyuncuları var ama biz de iyiyiz. Kadromuzda kaliteli futbolcular var. Şampiyonada elimizden geleni yapacağız"

        MUHAYER OKTAY:"FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

        Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Muhayer Oktay ise Avrupa Şampiyonası'nda finali hedeflediklerini kaydetti.

        Zor bir grupta mücadele edeceklerini vurgulayan genç orta saha oyuncusu, "Kampımız erken başladı. Grubumuz biraz zor ama iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu gruptan çıkarız. Avrupa Şampiyonası'nda final oynamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        Rakiplerini analiz etmek için zamanları olduğuna değinen Muhayer, "Rakiplerimiz İngiltere, Fransa ve Ukrayna'ya karşı iyi hazırlanacağız. Onların iyi oyuncuları var ama biz de iyiyiz. Kadromuzda kaliteli futbolcular var. Şampiyonada elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

        STATÜ

        Sekiz takımın dörderli olarak iki gruba ayrıldığı finallerde, gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar yarı finale kalacak.

        Gruplarını üçüncü sırada tamamlayan takımlar, 26 Temmuz'da, 2019 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda UEFA'yı temsil edecek beşinci ve son takımı belirleyecek eleme maçı oynayacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa