Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, gündüz trafik yoğunluğu sebebiyle gece yapılan çalışmalarının başında yer aldı. Yılmaz, "Belediye başkanı olarak halkın en büyük hizmetkarıyım" ifadelerine yer verdi.

        Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, gündüz trafiğin yoğun olması nedeni ile çalışmaların gece yapılmasını ve vatandaşların mağdur olmaması için gecenin ilerleyen saatlerinde devam eden çalışmanın başına yer aldı. 'Kozlu Revaçta' sloganı ile çalışmaların gece gündüz devam ettiğini ifade eden Yılmaz, "Çalışmalar Dolayısıyla vatandaşlarımıza Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Fakat altyapı çalışmalarımız bitmeden bu işleri yapamayacağımız için önce altyapı çalışmaları yaptık. Sonra üst yapıya geçtik. Su, kanalizasyon, elektrik hatlarının yeraltına alınması, doğalgaz çalışmaları bittikten sonra Kozlu'nun yollarını da düzeltmeye koyulduk. İnşallah bu çalışmalar bittikten sonra Kozlu altına yakışır bir Kozlu girişi yapmayı planlıyoruz. Her fırsatta bizler belediyecilik hizmet etmektir, hizmetkar olmaktır düşüncesiyle hareket ediyoruz. Ben Belediye Başkanı olarak halkın en büyük hizmetkarıyım" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa