Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ta sabah saatlerinde kayalıklarda balık tutmak isterken ayağından yaralanarak mahsur kalan adamın imdadına AFAD ve 112 ekipleri yetişti.

        Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Yayla Mahallesi Fener Semti’ndeki kayalıklarda meydana geldi. 58 yaşındaki Çetin Günay, sabah saatlerinde oltası ile balık tutmak için kayalıklara geldi. Balık tuttuktan sonra evine dönmek isteyen talihsiz adam, bir anda dengesini kaybederek düştü. Sol ayağından yaralanan Günay’ı fark eden çevredeki diğer vatandaşlar durumu 112 ve 115’e haber verdi.

        Günay bu sırada cep telefonuyla durumu ailesine de haber verdi. Olay yerine AFAD ekipleri de sevk edildi. Kayalıklarda sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Günay, sedye yardımıyla kayalıklardan ambulansa taşındı.

        Zincirle yolun kapatılması sebebiyle ambulans kayalıkların bulunduğu bölgeye getirilemeyince yaralı adam sedyeyle ambulansa taşındı. Günay’ın bir yakını ise zincirle yolun kapatılmasına tepki gösterdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Günay, Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa