Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Yoğun katılımla gerçekleşen iftar yemeğine, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Garnizon Komutanı Fuat Gençer, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri , muhtarlar katıldı. Yemekte konuşan Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, şehit ve gezilere minnet borçları olduğunu ifade ederek," Bizim her zaman için minnet duyduğumuz, kendimizi borçlu hissettiğimiz şehitlerimizin manevi mirasçıları olan sizleri ve değerli Gazilerimizi burada ağırlamaktan ve birlikte olmaktan büyük bir mutluluk yaşıyoruz”dedi.

        Şehitlerin emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmanın en önemli görevleri olduğunu ifade eden Eskioğlu, “Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Programda, Kaymakam Eskioğlu , masaları tek tek dolaşarak tüm davetliler ile bir süre sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa