Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaycuma ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Kayıkçılar Köyünde bir hafta süreli " Sütte Hijyen Eğitimi" yapıldı.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı programlı eğitimler çerçevesinde çığ süt toplayan, çığ sütun üretilmesinde görev alanlara yönelik Kayıkçılar Köyü Kalkınma Kooperatifi bünyesinde " Sütte Hijyen Eğitimi " konulu Çaycuma ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Kayıkçılar Köyünde bir hafta süreli 14 kursiyere eğitim verildi. Eğitim Gıda Mühendisi Mücahit Güleş ve Veteriner Hekim Elife Meral tarafından verildi.

        İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş " Bakanlığımız programlı eğitimler kapsamında 2018 içinde Ilcemizde dört adet eğitimi uygulayacağız. Bunlardan birincisini bugün yapılan sınavla tamamlamış bulunuyoruz. Diğer üç kürsümüzü da degusik köylerimizde ve özellikle hayvancılığın yoğun olduğu yerlerde yapacağız. Amacımız verdiğimiz eğitimle süt üretiminde yer alan kişilerin süt üretimi aşamasında hijyen konusunda daha bilinçli olmasına katkı sağlamaktır. Bu vesile ile kursu veren mesai arkadaşlarıma, kursun açılmasına katkı sağlayan Kayıkçılar Köyü Kalkınma Kooperatifi başkanı Sayın Bayram Cura'ya ve kursiyerlere teşekkür ederim "dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa