Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Ortaokulu, Milli eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitim Öğretimde Yenilikçilik ödülleri kapsamında saha ziyaretine kaldı.

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2072018 eğitimöğretim yılında 6.’sını düzenlediği "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" yarışmasına Cumhuriyet Ortaokulu’da katıldı. 4 bin 841 başvurunun yapılığı yarışmada, ödül raporları değerlendirme süreci tamamlandı. Yapılan elemelerin ardından Cumhuriyet Ortaokulu’nun 2 projesi saha ziyaretine kaldı. Geçtiğimiz günlerde Kdz. Ereğli ilçesine gelen MEB yetkilileri Cumhuriyet Ortaokulu’nda projeleri yerinde denetledi. Zonguldak’ı bakanlık düzeyinde temsil eden Cumhuriyet Ortaokulu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda birçok branşta ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar yakaladı. Elde edilen başarılar büyük bir sevinçle karşılanırken, Cumhuriyet Ortaokulu yöneticileri elde edilen başarıların öğretmen, öğrenci ve velilerin uyum içerisinde çalışmaları sonucu yakalandığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa