Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanlığının Eğitim Programı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Başkanlığı tarafından koordine edilen ve il genelinde görev yapan 276 Aile Hekimi ve Aile Sağlığı elemanlarına yönelik çocuklarda kalça çıkığı eğitimi düzenlendi.

        Zonguldak Belediyesi nikah salonunda iki gün süren eğitimde Gelişimsel Kalça Displazisinde Ulusal Erken tanı ve Tedavi Programı kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Ortopedi ve Travmatoloji Dalında Görevli Doç Dr. Murat Songür tarafından sinevizyon sunumu eşliğinde il genelinde birinci basamakta görev yapan aile hekimlerine ve aile sağlığı elemanlarına yönelik geniş kapsamlı olarak eğitim verildi.

        Düzenlenen eğitim sonrasında Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Dr. Tülay Çakır Bakkaloğlu tarafından Doç. Dr. Murat Songür’e teşekkür plaketi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa