Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in 67 yaşında hayatını kaybeden ablası Müzeyyen Erez'in cenazesi, Zonguldak'ta toprağa verildi.

        Rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren 4 çocuk annesi Erez için Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

        Törene, Danıştay Başkanı Yiğit ve aile yakınlarının yanı sıra Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Danıştay Genel Sekreteri Levent Barış Tüfenkci, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Danıştay daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

        Törene katılanlar, Danıştay Başkanı Yiğit ve aileye taziyelerini iletti.

        Eşinin cenaze namazını kıldıran emekli imam Özcan Erez, 48 yıllık eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirerek, "O eşi bana verdiği için Cenabıallah'a şükrettim, teşekkür ettim. Bir de bütün sevgilerini aldığım dostlarım vardı. Onlar sizlersiniz. O sevgiyi her zaman aldım. İyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun. Bugün de bizi yalnız bırakmadınız. Sizin gibi dostlarım için de Allah'a her zaman teşekkür ettim." dedi.

        Cenaze, Ferahlı Mahallesi Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından köydeki aile kabristanına defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa