Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Yusuf Erdoğan: Quaresma ile Oğuzhan arasındaki iletişim bozukluğunu hissettim - Futbol Haberleri

        Sezon başında adı Beşiktaş ile geçen, teknik direktör Şenol Güneş her ne kadar istese de transferi gerçekleşmeyen Yusuf Erdoğan, Bursa forması ile alkışı hak edecek bir performans gösterdi. Beşiktaş savunması, Yusuf’un karşısında durmakta zorlanırken, Yeşil-Beyazlı takımın ilk golünün mimarı olan ikinci golün de asistini yaparak sahanın yıldızı olmayı başardı. Süratini tekniği ile birleştiren deneyimli futbolcu, ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. Yüzde 75’lik bir pas isabeti tutturan Yeşil-Beyazlı oyuncu, karşılaşmanın ardından ise şu ifadeleri kullandı:

        ‘İLETİŞİM BOZUKLUĞUNU HİSSETİM’

        “Quaresma ile Oğuzhan arasındaki iletişim bozukluğunu hissedince aralarından geçmeyi düşündüm o anda. Ben her zaman dikine oynamayı düşünen bir futbolcuyum. Güzel bir gol oldu. Adına yakışır bir maç oldu. Bizim için sevindirici olan geriye düştüğümüz bir maçta öne geçtik. Daha önceki maçlarda bu tip durumlarda gardımız düşüyordu ve Beşiktaş karşısında yaptıklarımızı yapamıyorduk. Berabere kaldık ama bizi desteklemeye gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bursa halkı formasının hakkını veren oyuncu görünce bağrına basıyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu performansım devam eder.”

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa