Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi'nde mücadele veren İl Özel İdarespor Antrenör Abdurrahman Doğan ile anlaştı.

        İl Özel İdarespor kulüp binasında Kulüp Başkanı Erol Toraman ile el sıkışan Doğan, sarılacivertli takımın yeni teknik patronu oldu. Anlaşma sonrası İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Erol Toraman,"20172018 sezonu öncesi takımımızın yeni teknik patronu ile anlaşma sağladık. Abdurrahman Hocamızı yakinen tanıyorum. Futbol bilgisi ve tecrübesi ile takımıza çok şeyler katacağına inanıyorum. Yeni sezon öncesi iddialı konuşan Toraman Antrenörümüz Abdurrahman Doğan’ın vereceği rapor doğrultusunda takımda kalacak ve gidecek isimleri belirleyerek ona göre transfer çalışmalarına başlayacağız" dedi.

        Sarılacivertli takımın yeni patronu Abdurrahman Doğan ise İl Özel İdarespor'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek,"İl Özel İdarespor takımını çok iyi tanıyorum. Genç, koşan mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayan bir takımımız var. Geçen sezon takımımızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onların yerine nokta atışı transferler yapacağız. Bu yıl futbol severler bir kolej takımı izleyecek. Oynayacağımız bütün müsabakalarda İl Özel İdarespor’a yakışan bir şekilde centilmence ve FairPlay’den ödün vermeden mücadele edeceğiz. Kurumsal kimliği olan ve Yozgat'ın köklü kulüplerinden İl Özel İdare sporda şampiyonluklar yaşamaya ve yaşatmaya geldim" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa