Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Yasin Güdücü ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Atalay Çelik, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan'ı ziyaret etti.

        35. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Güdücü, her bir mükellefin kendileri için özel olduğunu belirterek, bütün kurum personelinin bu anlayışla vatandaşa hizmet ettiğini söyledi.

        Devletin sunduğu her türlü kolaylığı aksatmadan mükellefe ulaştırmak için çalıştıklarını belirten Güdücü, "Bu kapsamda kurumlar arası iş birliğini de daima en üst seviyede tutmaya gayret ediyoruz. Mükelleflerin işlerini kolaylaştıran çözüm odaklı uygulamalar yapmaya çalışıyoruz. Vergisini tam ve zamanında ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sunan mükelleflerimiz olmak üzere, bu süreçte görev alan değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan ise vergi bilinci yüksek toplumlarda ekonomik kalkınmanın ve gelişmenin de aynı paralelde seyrettiğini kaydederek, vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa