Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Yılmaz Vural o maçı işaret etti! - Yılport Samsunspor Haberleri

        Vural, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın "Hocam bizim sana ihtiyacımız var" sözü üzerine siyah-kırmızılı takıma geldiğini belirtti.

        Futbol camiasının içindeki birçok kişinin kendisinin Eskişehirspor'a transfer olması için teşvik ettiğini vurgulayan Vural, şunları kaydetti: "Eskişehirspor'u bu sıkıntıdan kurtarmak adına hiçbir talepte bulunmadan geldik. Para konuşmadık. Bu camianın isteğini kayıtsız şartsız kabul ettik. Bundan sonra herkesi yenmemiz lazım. Berabere kalma şansımız bile yok. Ciddi oynamamız gereken 4 maçımız kaldı. Son 4 maçı bu kadromuzla şansızlık yaşamadan geçirmek istiyoruz. Umutsuzluk yok. Takımda herkes çok moralli."

        REKLAM

        ''BU TAKIM İNŞALLAH LİGDE KALACAK''

        Vural, Samsunspor maçı için dün satışa çıkan biletlerin 15 bininin 17 saniyede tükenmesinin taraftarın Eskişehirspor sevgisini gösterdiğini vurguladı. Eskişehir'in futbolun dışında kalmaması gerektiğini dile getiren Vural, şöyle devam etti: "Bu çınarın devrilmesine kimsenin müsaade etmemesi lazım. Herkes elinden geleni yapacaktır. Taraftarı mutlu etmek için elimizden geleni yapmak zorundayız. Oyuncularım da bunun farkında. Taraftar sabretsin. Taraftarın vereceği itici güç çok önemli. Bu takım inşallah ligde kalacaktır. Ligde kaldıktan sonra takımın ekonomik yapısının düzelmesi adına olumlu gelişmeler var. Eskişehirspor bu ekonomik gücü tekrar toparlayıp önümüzdeki sene transferi açıp, iyi kadro oluşturarak yukarıya oynamak zorunda. Eskişehirspor Süper Lig'e geri dönmelidir."

        Vural, Eskişehirspor'da ekonomik kaynaklı bir sorunun bulunmadığını, bir iki oyuncu hariç bütün futbolcuların alacaklarının ödendiğini bildirdi.

        REKLAM

        ''İKİ HAFTA ÇOK KRİTİK''

        Siyah-kırmızılı takımla şimdilik 5 maçlık anlaşma yaptığını anımsatan Vural, sözlerini şöyle tamamladı: "Şu derdin içinden çıkalım da sonrasının önü açık. Samsunspor maçını kazanırsak ligde kalırız. İki hafta çok kritik. Maçın başından sonuna kadar destek gerekiyor. Eskişehirspor taraftarı ne yapacağını biliyor. Büyük taraftarımız lütfen maça gelsin. Son düdük çalana kadar destek istiyoruz. Düdük çaldıktan sonra istediğinizi yapın."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa