Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Yevhen Seleznov'dan Galatasaray transferi itirafı! - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de Akhisarspor forması giyen Yevhen Seleznyov, Igor Tudor zamanında sezon başında Galatasaray'a transfer olmaya çok yaklaştığını ancak transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

        "SON GÜNE KADAR GALATASARAY'I BEKLEDİM"

        Sporx'te yer alan habere göre transfer döneminin son gününe kadar Galatasaray'ı beklediğini söyleyen golcü futbolcu, "Karabükspor maaşımı vermiyordu, tam 6 ay para alamadım. Galatasaray'a gitme fırsatım olmuştu ama bu transfer gerçekleşmedi. Transferin son gününe kadar Galatasaray'dan teklif bekledim. Bu yaz Galatasaray'a transfer olmam çok olasıydı ama neden olmadı gerçekten bilmiyorum." şeklinde konuştu.

        "6 AY PARA ALAMADIM"

        Eski kulübü Karabükspor'un hala kendisine borcu olduğunu belirten Seleznyov, ''Karabükspor'da 6 ay para almadan oynadım. Bana hala borçları var. O günleri hatırlamak bile istemiyorum, geride kaldı. Umarım barışçıl bir şekilde anlaşırız ve paramı alırım. Avukatlarım bu konu hakkında çalışıyor.'' sözlerini kullandı.

        REKLAM

        "GALATASARAY'IN ANTRENMANINA 25 BİN KİŞİ GELDİ!"

        Türkiye'deki futbol ortamı hakkında da konuşan Ukraynalı golcü, "Türkiye'de her gün futbol konuşuluyor. Geçen gün Galatasaray'ın antrenmanına 25 bin kişi geldi. Ukrayna'da tüm sezon bu kadar sayıya ulaşamazsınız" dedi.

        Bu sezon 28 maça çıkan 32 yaşındaki forvet, 9 gol ve 3 asist üretti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa