Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Girişimcilik Yerli sosyal uygulama Viell 1 milyon lira yatırım aldı - Girişimcilik Haberleri

        Belirli bir kitleye yönelik sosyal platform olarak kurulan Viell, 1 milyon liralık yatırım turunu tamamladı. Uygulama, 21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanları, expatlar, profesyoneller, sanatçılar, girişimciler ve tasarımcılar gibi kendi içerisinde segmentlere ayrılmış grupları bir araya getiriyor.

        Kısa bir zaman önce faaliyete geçen uygulamaya bin 228 kişi katılmış durumda. Uygulamayı mobil cihazlarına indirenlerin sayısının ise 7 bin 456 kişiye ulaştığı belirtildi.

        KİŞİYE ÖZEL DENEYİM SUNUYOR

        Yazılımındaki yapay zeka özelliği sayesinde, üyelerin ilgisini çekebilecek içerikler ve markaları kişiye özel sıralayarak dinamik bir uygulama deneyimi yaşatmayı hedefleyen Viell, üyelerine belirli markalardan indirimler sunuyor.

        Üniversite, şirket, unvan başta olmak üzere detaylı parametrelerle üye araştırması yapan Viell, üyelerinin doğru kişilere ulaşmasını, lifestyle, iş, tasarım ve ilgi alanına giren konularda da haber içeriklerine ulaşmasını sağlıyor. Viell’e üye olarak kabul edilebilmek için başta gelen kriterler ise eğitim durumu, kariyer, sektör ve şirket isminden oluşuyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa