Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Emirdağ Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi tarafından ilçede ikinci etap konutların yapılacağını duyurdu.

        Emirdağ Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar ili, Emirdağ ilçesi 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında, B1 tipi brüt 75 metrekare 46 adet, C1 tipi brüt 110 metrekare 32 adet olmak üzere toplam 78 konutun yapılmasının uygun görüldüğü bildirildi.

        Açıklamada ayrıca, "Bahse konu toplu konut uygulaması kapsamındaki konutların satış işlemlerinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Afyonkarahisar Emirdağ Bankacılık hizmeti verecektir.

        Konut alıcıları, adı geçen şube nezdindeki TOKİ Hesabına, B1 tipi konutlar için 4 bin lira ve C1 tipi konutlar için de 6 bin lira başvuru bedelini 7 Kasım 2016 ile 16 Aralık 2016 tarihleri arasında yatıracaklardır." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa