Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği proje kapsamında Dinar, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerine bağlı köylere yangın söndürme tankerinin dağıtımı yapıldı.

        Dinar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tutanak ile imza altına alınarak köy muhtarlarına verilen sulama tankerlerinin nasıl kullanıldığını anlatan Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri tankerlerin bütün fonksiyonlarını anlattı.

        Dinar Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan Gençali yangın ekip binasının bulunduğu yerde dağıtımı gerçekleşen programda, AK Parti Dinar ilçe Başkanı Burhanettin Yüksel, AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Demirkan ve Alim Akgül tarafından yangın söndürme tankerlerinin anahtarları köy muhtarlarına teslim edildi.

        Dağıtım töreninde konuşan Yüksel, Dinar, Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde bulunan köylere dağıtılan yangın söndürme tankerlerinin sayısının 8 olduğunu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve yapılan bazı girişimler sonucunda bu sayının 20'ye çıktığını söyledi.

        Bu tankerlerin köylere dağıtımının devam edeceğini belirten Yüksel, "Köy muhtarlıklarına teslim edilen sulama tankerleri köylerde olası bir yangın felaketini önlemek, ya da yangınlara anında müdahale etmek için 24 saat hazır bir vaziyette duracak. 20 köye de bu tankerler hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa