Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle ilçede KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılmasıyla ilgili protokol imzalandı.

        Dinar TSO ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında imzalanan Girişimcilik Eğitim Programları İşbirliği Protokolü kapsamında 1 Kasım 2016, 4 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenecek girişimcilik eğitim programına başvuruların bizzat kursiyerler tarafından www.iskur.gov.tr adresinden 485194 nolu kurs programına bireysel olarak giriş yapılması gerektiği bildirildi.

        Kursiyer seçmelerinin 31 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da Dinar TSO Toplantı Salonu'nda yapılacağı belirtildi.

        Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan Uyan, girişimcilik eğitiminin Dinar ve yeni girişimciler için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

        Vatandaşların bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek yapacakları projelerle ülke ekonomisine katkıda bulunacaklarını belirten Uyan, şöyle konuştu:

        "Dinar TSO olarak her zaman girişimcilerin yanlarındayız. Dinar ve çevresinde çok büyük bir ticari potansiyel var. Dinar olmak üzere Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerimize de Dinar TSO olarak hizmet veriyoruz. Odamıza kayıtlı olan üyelerimize yönelikte çalışmalarımız devam ediyor. Ancak öncelikli olarak Dinar ve bölgesinde gençlerimizin ticari olarak önlerinin açılmasını istiyoruz. Bu bölgede yetişen bir gencimizin, kendi işini kurarak kendi ayakları üzerinde durmasını istiyoruz. Bu nedenle yeniden girişimcilik kursunu açarak sertifikalarını almalarını sağlayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa